Slot krijgt vraag over Sinisterra bij Feyenoord: Zo zie ik het dus niet

Slot krijgt vraag over Sinisterra bij Feyenoord: "Zo zie ik het dus niet"

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 11:03zo 24-10-2021 om 11:03

Feyenoord-trainer Arne Slot weet nog niet of hij gaat rouleren in de competitiewedstrijd tegen SC Cambuur. De Rotterdammers speelden kort voor het treffen met de Friezen nog tegen Union Berlin.

Feyenoord had een voorbereidingstijd van slechts twee dagen op het duel met Cambuur. Op de persconferentie krijgt Slot de vraag of hij gaat rouleren tegen de club uit Leeuwarden. "Tegen FC Utrecht speelden we met dezelfde spelers en tegen Vitesse hielden we Jens Toornstra aan de kant", laat de coach optekenen door het Algemeen Dagblad. "We moeten kijken hoe we dat tegen Cambuur gaan aanpakken."

Slot vertelt ook kort over Luis Sinisterra. Zonder de Colombiaan liet Feyenoord punten liggen tegen RKC Waalwijk, terwijl de Stadionclub enkele dagen later won van Union toen Sinisterra er wél was. Volgens Slot staat dat echter niet in verband met elkaar. "Zo zie ik het dus niet. Van al onze wedstrijden was de partij tegen RKC het duel waarin we veruit de meeste kansen wisten te creëren. Maar die gingen er toen helaas niet in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws