Fluitconcert voor De Jong in Camp Nou, Koeman reageert: 'Ik houd er niet van'

Fluitconcert voor De Jong in Camp Nou, Koeman reageert: 'Ik houd er niet van'

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 19:50zo 24-10-2021 om 19:50

Ronald Koeman neemt het na de Clásico-nederlaag van FC Barcelona tegen Real Madrid (1-2) op voor Luuk de Jong. De Nederlandse spits viel in en werd uitgefloten door een deel van het publiek in Camp Nou.

De Jong maakte deze week geen goede beurt in de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Dinamo Kiev. Zondagavond viel hij vijf minuten voor tijd in, maar hij kon Barça niet behoeden voor een nederlaag in El Clásico. "Ik houd er niet van dat hij uitgefloten wordt. Dat helpt hem niet, en dat helpt het team niet. Iedereen moet hem steunen, want hij is een Barcelona-speler", zei Koeman na afloop in de Spaanse pers.

Koeman snapt de frustratie van de Barça-aanhang wel. "Details hebben deze wedstrijd beslist", zegt hij. "We hebben kansen gehad en hadden meer verdiend, maar het heeft niet zo mogen zijn. Ik ben teleurgesteld over het resultaat, maar niet over wat wij als team hebben laten zien. Een Clásico verliezen betekent meer dan alleen drie punten verliezen, maar we moeten niet te lang treuren. We hebben vandaag laten zien dat we niet onder doen voor Real Madrid."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws