Solskjaer wil niet opstappen na 'meest duistere dag als coach': 'Zijn te dichtbij'

Solskjaer wil niet opstappen na 'meest duistere dag als coach': 'Zijn te dichtbij'

Gepubliceerd: zondag 24 oktober 2021 om 21:16zo 24-10-2021 om 21:16

Ole Gunnar Solskjaer denkt er niet aan om op te stappen bij Manchester United na de historische nederlaag tegen aartsrivaal Liverpool (0-5). De Noor baalt desondanks stevig en spreekt van zijn meest duistere dag als manager van United.

De afgelopen weken nam de druk op Solskjaer bij Manchester United al toe door teleurstellende resultaten. Na de oorwassing tegen Liverpool is dat alleen maar erger geworden. "Ik heb niet veel te zeggen", reageert Solkskjaer na afloop bij Sky Sports. "Dit is de meest duistere dag die ik heb meegemaakt als coach van deze spelers. We waren niet goed genoeg, individueel en als team. Een team als Liverpool kun je niet elf kansen geven, dat hebben we helaas wel gedaan."

Twijfelt Solskjaer of hij wel de juiste man op de juiste plek is bij The Red Devils. "Nee", klinkt het resoluut. "Ik ben van te ver gekomen, we zijn als groep van te ver gekomen. We zijn te dichtbij om nu op te geven. We hebben een dieptepunt bereikt, we kunnen ons niet slechter voelen dan dit. Laten we kijken hoe we de draad weer oppakken."

Inmiddels is Solskjaer al zo'n 2,5 jaar trainer van United. Het contract van de oud-spits werd afgelopen zomer verlengd, waardoor hij tot medio 2024 vastligt bij de club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws