Slot ziet uitblinker bij Cambuur: Daar was ik enorm van onder de indruk

Slot ziet uitblinker bij Cambuur: "Daar was ik enorm van onder de indruk"

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 08:04ma 25-10-2021 om 08:04

Arne Slot is 'enorm onder de indruk' van Alex Bangura. De vleugelverdediger van SC Cambuur gaf zondag tegen Feyenoord (2-3) zijn visitekaartje af.

"Als je er één speler uit moet pikken bij Cambuur dan is het Bangura", wordt Slot geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Daar was ik enorm van onder de indruk. Ik weet dat hij uit de opleiding van Feyenoord komt en gratis naar Cambuur is gegaan. Maar hij deed het echt hartstikke goed."

Bangura behoort al het hele seizoen tot de beste spelers van Cambuur. De 22-jarige linksback, die tot 2018 in de jeugdopleiding van Feyenoord en samenspeelde met onder meer Lutsharel Geertruida, Tyrell Malacia, Orkun Kökcü en Justin Bijlow, is sinds vorig seizoen basisspeler in Leeuwarden.

Mogelijk geldt Bangura als een potentiële opvolger van Malacia, mocht de linksback van Feyenoord een transfer maken. Slot was niet helemaal tevreden over de matchwinner, wiens directe tegenstander David Sambissa twee keer scoorde. "Aals hij niet meeliep, is dat verwijtbaar. Dan heeft hij de situatie onderschat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws