Perez begrijpt fans van Groningen niet: 'Belachelijk, wees er gewoon blij mee!'

Perez begrijpt fans van Groningen niet: 'Belachelijk, wees er gewoon blij mee!'

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 15:05ma 25-10-2021 om 15:05

Kenneth Perez kan geen begrip opbrengen voor de actie van fans van FC Groningen. Zij protesteerden zondagavond tegen het tijdstip van 20.00 uur als aftrapmoment, maar daar werd door de Deense analist korte metten mee gemaakt.

De fans van Groningen hielden voorafgaand aan het thuisduel met AZ (2-0 winst) kleine bordjes en één groot spandoek met 'stop zondag 20:00' omhoog. Perez reageerde als door een adder gebeten. "Ik zag dat ze niet heel blij zijn met het tijdstip", zo vertelde hij op ESPN. "Belachelijk!"

Volgens hem moet de aanhang van de Trots van het Noorden vooral blij zijn dat hun wedstrijd überhaupt op tv komt. "Wees blij dat de wedstrijd uitgezonden wordt en dat je aandacht krijgt. Dan speel je één keer per jaar op zondag om 20.00 uur, so what?"

De supportersvereniging van FC Groningen liet voor de wedstrijd weten dat ze niet blij zijn met de zondagavond als speelmoment omdat seizoenkaarthouders met kinderen, mensen uit de provincie en ouderen daardoor minder snel geneigd zijn om te komen kijken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws