Lingard legt ruzie met Man U-publiek uit: Ik zei: ik sta niet eens op het veld

Lingard legt ruzie met Man U-publiek uit: "Ik zei: ik sta niet eens op het veld"

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 21:12ma 25-10-2021 om 21:12

Manchester United-reserve Jesse Lingard heeft kort gereageerd op zijn aanvaring met een supporter tijdens de historische 0-5 thuisnederlaag tegen Liverpool. Terwijl de 28-jarige middenvelder bezig was met een warming-up, kwam het tot een korte woordenwisseling.

Manchester United stond binnen de kortste keren op een onoverbrugbare achterstand tegen de rivaal, waardoor de stemming op Old Trafford er niet beter op werd. Op social media doken beelden op waarop te zien is dat Lingard 'ik sta niet eens op het veld' roept naar de tribunes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

De 32-voudig Engels international schetst via een kort bericht op Twitter de context. 'Het was geen scheldpartij! Hij zei: werk harder. Alsof ik dat niet dag in, dag uit al doe... En toen zei ik: ik sta niet eens op het veld. En dat was het.'

Lingard kwam uiteindelijk ook niet meer binnen de lijnen. Manchester United ging met 0-5 onderuit, zag de gefrustreerde Paul Pogba tegen een rode kaart aan lopen en beraadt zich momenteel op de positie van manager Ole Gunnar Solskjaer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws