Wéér tegenslag voor Kishna: 'Heel lang last van hoestbuien, ik snap er niets van'

Wéér tegenslag voor Kishna: 'Heel lang last van hoestbuien, ik snap er niets van'

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 13:14di 26-10-2021 om 13:14

Laatste update: dinsdag 26 oktober 2021 om 17:19di 26-10-2021 om 17:19

Ricardo Kishna heeft zich de laatste maanden opnieuw terug moet knokken uit geslagen positie. Dit keer waren niet zijn knieën het probleem, maar werd de 26-jarige aanvaller getroffen door corona.

Kishna heeft er lang last van gehad. "Ik kreeg het in de voorbereiding", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Ik heb pech gehad, het heeft lang geduurd. Eerst was ik anderhalve week lang echt goed ziek. Daarna hield ik nog heel lang hoestbuien. Ik snap er niets van, het duurde zo lang voordat ik weer een beetje de oude werd."

Vrijdagavond maakte Kishna zijn rentree voor ADO Den Haag tegen Excelsior. Het waren zijn eerste minuten sinds 25 april. "Ik had de voorbereiding juist willen gebruiken om fitter te worden en in plaats daarvan sloot ik met een behoorlijke achterstand aan", verklaart de oud-aanvaller van Ajax, SS Lazio en Lille OSC.

"Ik heb vijf weken thuis gezeten en zo'n lange periode niet trainen, is cruciaal. Zeker in mijn geval. We wilden het daarna niet overhaasten en we hebben de tijd genomen om mij weer fit te krijgen. Ik heb het gevoel dat ik nu een stuk verder ben dan vorig jaar toen ik terugkeerde", besluit Kishna.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws