'Zidane ziet niet veel in mogelijke Man United-klus en doet het rustig aan'

'Zidane ziet niet veel in mogelijke Man United-klus en doet het rustig aan'

26-10-2021 23:21
32

Zinedine Zidane is niet van plan om als trainer van Manchester United aan de slag te gaan, mocht Ole Gunnar Solskjaer in de nabije toekomst ontslagen worden. De voormalig Real Madrid-manager doet het rustig aan en wil geen overhaaste beslissingen nemen.

Dat weet het Spaanse Diario AS te melden. De geruchtenmolen draait al op volle toeren in Manchester, nu er steeds meer gesproken wordt over de toekomst van Solskjaer op Old Trafford. Zidane is een van de trainers die genoemd wordt als mogelijke opvolger, maar de Fransman is naar verluidt niet geïnteresseerd.

Het lijkt erop dat Solskjaer tegen Tottenham Hotspur komend weekend nog voor de groep van United staat. Mocht er verloren worden, dan neemt de druk op de schouders van de Noorse manager nóg verder toe. Naast Zidane worden ook Antonio Conte, Brendan Rodgers and Erik ten Hag in de wandelgangen genoemd.

Zidane wordt op zijn beurt gelinkt aan Juventus, Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur en Newcastle United. Diario AS laat op basis van 'geluiden uit het Zidane-kamp' weten dat de Fransman geen haast heeft om terug te keren als manager.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie