ASWH-held wees profaanbieding van ADO af: 'Ik dacht: dit klopt niet helemaal'

ASWH-held wees profaanbieding van ADO af: 'Ik dacht: dit klopt niet helemaal'

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 11:02wo 27-10-2021 om 11:02

ASWH-held Luuk Admiraal hoopt op een kans in het profvoetbal. De negentienjarige aanvaller sprak zijn ambitie uit nadat hij tegen Heracles Almelo in de KNVB Beker tot scoren kwam. Admiraal grapt zelfs even over een rol bij FC Barcelona.

Dinsdagavond verloor ASWH met 1-3 van Heracles. Admiraal maakte de treffer voor de amateurclub. De jonge aanvaller had echter al de mogelijkheid om in het betaald voetbal te spelen. "Het klopt dat ik ADO Den Haag afgelopen zomer heb afgewezen", vertelt hij bij ESPN. "Mijn vader en ik hadden allebei niet echt een goed gevoel erbij. Ik dacht: dit klopt niet helemaal."

Admiraal hoopt in de toekomst alsnog de stap te maken naar het betaald voetbal. "Hard werken loont, ik ben er volop mee bezig. Op het veld, maar ook in de sportschool. Het is hard werken."

"Bij welke club ik wel 'ja' zou zeggen? Ik zat te denken aan Barcelona uit de crisis helpen. Een ruildeal: Luuk voor Luuk (de Jong, red.). Dat is toch prima, of niet?", grapt Admiraal vervolgens. "Als een club een goed plan heeft, dan is alles een optie", besluit hij op serieuzere toon.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws