Update: 'PSG-speler die in Parijs werd beroofd door prostituee is bekend'

Update: 'PSG-speler die in Parijs werd beroofd door prostituee is bekend'

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 11:25wo 27-10-2021 om 11:25

Laatste update: woensdag 27 oktober 2021 om 15:24wo 27-10-2021 om 15:24

De portemonnee van een niet nader te noemen speler van Paris Saint-Germain is dinsdagavond gestolen. Een prostituee stapte in de auto van de voetballer en pleegde daarbij diefstal.

Dat meldt onder meer Le Parisien woensdag. Het incident deed zich voor toen de PSG-speler door de Bois de Boulogne reed, en park in het westen van Parijs. De voetballer in kwestie moest stoppen voor een rood licht. In de auto van de speler lagen zijn telefoon en portemonnee in het zicht. Een prostituee zag het, stapte in tijdens de stop en pakte de telefoon en portemonnee.

De prostituee wilde de telefoon alleen teruggeven als de voetballer naar een specifieke locatie zou rijden. Volgens Le Parisien had het slachtoffer geen andere keus dan gehoor geven hieraan. De speler kreeg zijn telefoon uiteindelijk terug, maar zijn portemonnee niet. De schade wordt geschat rond de tweehonderd euro.

Om welke speler van Paris Saint-Germain het gaat, wordt dus niet duidelijk. Vrijdag neemt de voetballer in kwestie het met de Parijzenaren op tegen Lille OSC.

Update: Ander Herrera is de speler van Paris Saint-Germain die dinsdagavond is beroofd door een prostituee, meldt het Franse 20 Minutes. De Spaanse middenvelder stond stil voor een stoplicht, waarna de vrouw in zijn auto stapte en met zijn portemonnee de benen nam. De schade wordt geschat op 200 euro. Herrera kreeg zijn telefoon terug.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Ligue 1 PSG

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws