'Eén ding is zeker: ik wil nooit meer transfervrij zijn. Het was verschrikkelijk'

'Eén ding is zeker: ik wil nooit meer transfervrij zijn. Het was verschrikkelijk'

Gepubliceerd: donderdag 28 oktober 2021 om 12:25do 28-10-2021 om 12:25

Robin Pröpper is dolblij met zijn overstap van Heracles Almelo naar FC Twente, maar heeft een aantal ingewikkelde maanden achter de rug. Hij vond het niks om transfervrij te zijn.

"Ik ben mezelf afgelopen zomer wel tegengekomen", vertelt hij in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Ik was transfervrij en had echt zin in die periode. Ik had een goed seizoen gedraaid en dacht: Laat het maar op me afkomen. Een luxepositie, noemen mensen dat. Maar ik vond het helemaal niks. Echt!"

Pröpper was op Ibiza meer aan het bellen dan dat hij in de zon lag te bakken. "Het is nogal een beslissing. Eén ding weet ik zeker: ik wil nooit meer transfervrij zijn. Ik vond het verschrikkelijk. Er zijn spelers die heel lang kunnen blijven wachten. Het liefst had ik na één week de knoop al doorgehakt. Die onrust..."

De aanbiedingen kwamen ook uit het buitenland, maar Pröpper koos uiteindelijk voor Twente. Dat was niet de makkelijke weg, gezien zijn periode bij Heracles. "Ik hoop dat het sentiment snel keert, dat ik het Erve Asito nog eens binnen kan lopen en iedereen de hand kan schudden. Dat is me veel waard."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws