Drommel incasseerde met PSV al 17 goals in Eredivisie: 'Niet leuk voor keeper'

Drommel incasseerde met PSV al 17 goals in Eredivisie: 'Niet leuk voor keeper'

Gepubliceerd: donderdag 28 oktober 2021 om 13:48do 28-10-2021 om 13:48

De missie van Joël Drommel is zaterdag duidelijk: de nul houden tegen zijn oude club FC Twente. PSV incasseerde dit seizoen al zeventien tegengoals, waarvan vijf afgelopen weekend tegen Ajax.

"Ik wil gewoon mijn doel schoonhouden. Dat is de laatste tijd niet gelukt", zegt Drommel in gesprek met Voetbal International. De zeventien tegengoals zitten hem niet lekker. "Het klopt wat je zegt, dat het niet des PSV's is om zoveel tegendoelpunten te krijgen. Zeker voor een keeper is dat niet leuk. Maar ik ben optimistisch en weet dat het met werken en blijven genieten allemaal wel goed komt."

De druk van tweede doelman Yvon Mvogo voelt Drommel 'niet per se'. "We trainen met de keepers allemaal heel hard en het niveau ligt gewoon heel hoog. Ik voel nog geen druk, maar ik besef wel dat ik goed moet blijven werken en mezelf moet laten zien tijdens trainingen en wedstrijden. Over het algemeen is bij een club als PSV de druk in alles wat hoger. Daar zal ik een ontwikkeling in maken. Ik ben pas 24 en er is genoeg te verbeteren om op alle vlakken nog sterker te worden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws