Geen beste Anderlecht-start voor Magallán, Kompany steunt Ajax-huurling

Geen beste Anderlecht-start voor Magallán, Kompany steunt Ajax-huurling

28-10-2021 21:41
69

RSC Anderlecht kwam woensdag in actie in de beker van België en wist te overtuigen met een 1-7 overwinning op La Louvière. Ook Lisandro Magallán kreeg een basisplek, maar de Ajax-huurling speelde geen al te beste partij.

De 28-jarige Argentijn speelde de hele wedstrijd, maar indruk maken deed hij allerminst. In het begin van de partij kwam hij goed weg met slechts een gele kaart en even later lag hij aan de basis van de La Louvière-penalty.

Bij Het Nieuwsblad is men niet overtuigd van Magallán. 'Het is nog te vroeg om te zeggen dat Magallán al mag gaan, maar de Argentijn straalde niet het grootste vertrouwen uit', schrijft men bij het dagblad.

Toch wilde Anderlecht-coach Vincent Kompany de huurling van Ajax achteraf vooral in bescherming nemen. "Of hij in de fout ging? Dat zag ik niet zo", zo wordt hij geciteerd door La Dernière Heure. "Die kopbal was, mede door de staat van het veld, lastig in te schatten. Ik heb genoeg op die positie gespeeld om dat te kunnen zeggen. De fout gebeurde in mijn ogen vooral nadien", aldus Kompany.