'Coman furieus richting Gladbach-kleedkamer, ploeggenoten grijpen in'

'Coman furieus richting Gladbach-kleedkamer, ploeggenoten grijpen in'

Gepubliceerd: donderdag 28 oktober 2021 om 22:00do 28-10-2021 om 22:00

De zware 5-0 nederlaag tegen Borussia Mönchengladbach zat woensdagavond hoog bij Bayern München-speler Kingsley Coman. Op het veld zocht hij meerdere keren de confrontatie met Ramy Bensebaini, maar ook na het laatste fluitsignaal was de Fransman nog woedend.

Sport1 en BILD melden dat Coman na het laatste fluitsignaal richting de kleedkamer van Gladbach wilde stormen, om daar de discussie aan te gaan met Bensebaini. De twee kregen het op het veld al met elkaar aan de stok: toen de wedstrijd al beslist was, in de tachtigste minuut, kwamen Coman en Bensebaini verbaal met elkaar in botsing. Teamgenoten moesten tussenbeide komen en scheidsrechter Tobias Stieler riep de twee tot orde.

Hier stopte het echter niet. Zo zou Bensebaini na het laatste fluitsignaal wederom richting Coman zijn gerend, waarna ploeggenoten weer in moesten grijpen. Het zorgde voor hoog oplopende emoties bij Coman, die niet veel later richting de kleedkamer van Gladbach wilde gaan. Corentin Tolisso, teampsycholoog Dr. Maximilian Pelka en fitnesstrainer Dr. Holger Broich zouden Coman tegen hebben gehouden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws