'Ik vind, met alle respect, dat we niet onder NEC en Go Ahead Eagles mogen staan'

'Ik vind, met alle respect, dat we niet onder NEC en Go Ahead Eagles mogen staan'

02-11-2021 11:42
43

FC Twente staat sinds zondag niet meer in het linkerrijtje van de Eredivisie. Jan Streuer, technisch directeur van de Enschedese club, verwacht meer van de ploeg.

Twente haalde in september twaalf punten uit vijf competitiewedstrijden, gevolgd door slechts twee punten in oktober. Het moet beter, vindt Streuer. "Je mag meer van ons verwachten", zegt hij tegen TC/Tubantia. "Ik vind, met alle respect, dat we niet onder gepromoveerde clubs als NEC en Go Ahead mogen staan."

De 5-2 nederlaag van Twente bij PSV is hard aangekomen bij Streuer. "Omdat ik vind dat we daar een resultaat hadden kunnen en moeten halen", zegt hij. "Als je bij de eerste acht wilt spelen en niet te ver achterop wil raken bij de concurrentie, dan moet je wel regelmatig punten pakken. En daar moeten we niet te lang meer mee wachten."

Vrijdag staat de burenruzie met Heracles Almelo op het programma. Streuer: "Onze doelstelling is de subtop en met de kwaliteiten die wij hebben, mag je verwachten dat er wordt gepresteerd. Ik ben er ook zeker van dat wij vanaf nu die kwaliteit gaan omzetten in punten. De groep is goed en nagenoeg weer fit, we hebben goede spelers, de concurrentie neemt toe en de sfeer is prima. Het moet vanaf nu gebeuren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie