Go Ahead Eagles en NEC in de prijzen, Ajax levert viertal aan Elftal van de Maand

Go Ahead Eagles en NEC in de prijzen, Ajax levert viertal aan Elftal van de Maand

05-11-2021 13:24
23

Go Ahead Eagles levert de derde Speler van de Maand in dit Eredivisie-seizoen. Luuk Brouwers bleek in oktober ongekend productief en is na PSV'er Bruma (augustus) en Feyenoorder Guus Til (september) de volgende maandwinnaar.

Go Ahead begon de maand met een 1-1 gelijkspel tegen RKC Waalwijk, maar zette daarna een knappe serie neer van drie overwinningen op rij. Brouwers leverde vier goals en één assist een belangrijke bijdrage aan de zeges op Heracles Almelo (4-2), Vitesse (1-2) en Fortuna Sittard (4-3). NEC-aanvaller Elayis Tavsan is ook in de prijzen gevallen: hij is na ploeggenoot Ali Akman en Ajax-verdediger Jurriën Timber het derde Eredivisie-talent van de Maand in dit seizoen.

Brouwers en Tavsan staan uiteraard ook in het elftal met de oktober-uitblinkers. Ajax is hofleverancier met vier spelers: Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, de eerder genoemde Timber en Dusan Tadic. Vitesse en AZ zijn met Riechedly Bazoer en Loïs Openda enerzijds en Owen Wijndal en Vangelis Pavlidis anderzijds ook dubbel vertegenwoordigd. PSV vaardigt Ibrahim Sangaré af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie