Martins Indi zet met AZ voet op oud grondgebied: 'Denk niet dat ze fluiten'

Martins Indi zet met AZ voet op oud grondgebied: 'Denk niet dat ze fluiten'

05-11-2021 18:10
33

Bruno Martins Indi keert zondag met AZ terug op de plek waar hij groot is geworden. De verdediger bewaart goede herinneringen aan Feyenoord en De Kuip, waardoor hij niet rekent op een fluitconcert. 

Martins Indi kwam in 2005 in de jeugd van Feyenoord te spelen, waarna hij zeven jaar later zijn debuut in het eerste elftal maakte. In 2014 maakte hij de transfer naar Stoke City en via FC Porto streek hij in 2020 neer bij AZ. Hoewel hij al bijna acht jaar weg is bij Feyenoord, voelt hij nog altijd de steun in Rotterdam. "Je voelt altijd de support daar. Tenminste, toen ik daar speelde voelde ik dat altijd", vertelt Martins Indi, die weet dat het zondag anders kan liggen, in gesprek met AZ TV.

"Toen ik daar speelde had ik De Kuip achter me, maar dat zal als tegenstander anders zijn. Maar ik denk niet dat ze gaan fluiten", vermoedt de 34-voudig international, die denkt dat het een heetgebakerd potje wordt. "Wij hebben het uitvak ook helemaal vol. Het wordt een leuke wedstrijd", besluit hij.

De ervaren verdediger miste dit seizoen nog geen minuut voor AZ en wordt zondag ook aan de aftrap verwacht in de ploeg van Pascal Jansen. Feyenoord en AZ trappen om 16:45 af in Rotterdam-Zuid.