Wat een publiek, ambiance en entourage hier. Dat is echt genieten

"Wat een publiek, ambiance en entourage hier. Dat is echt genieten"

05-11-2021 22:57
14

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth baalt van zijn ploeg. Zijn ploeg liet zich tegen FC Twente naar de slachtbank leiden in de eerste helft.

"We hebben geslapen in de eerste helft", zegt Wormuth tegen ESPN. "Zoveel emoties in de hoofden van de spelers, misschien had dat er iets mee te maken. Ik heb geen idee. Onze houding was in de tweede helft anders. Die was oké, maar niet goed genoeg. Andere dag, andere wedstrijd, andere tegenstander, ander Heracles. Soms is het leven simpel."

Twente-trainer Ron Jans is vanzelfsprekend gelukkiger. "Wat een publiek, ambiance en entourage hier. Dat is echt genieten", zegt hij op de clubsite van Twente. "In de eerste helft waren wij de bovenliggende partij, in de tweede helft was het gelijkwaardig. Voor rust zetten we zo snel druk, waardoor Heracles snel de lange bal moest spelen. Achterin en op het middenveld wonnen we de duels en aan de bal waren we vaster dan Heracles. Dat negentig minuten volhouden, is alleen te veel gevraagd. Ik ben blij dat we vijf keer konden wisselen. We hebben gewonnen en dat voelt lekker."