Ziekenboeg van PSV raakt nog voller: ook Teze is geblesseerd geraakt

Ziekenboeg van PSV raakt nog voller: ook Teze is geblesseerd geraakt

07-11-2021 15:11
46

De ziekenboeg van PSV is weer een beetje voller geraakt. Jordan Teze viel in de eerste helft van de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard uit met een spierblessure en dus blijft trainer Roger Schmidt hoofdbrekens houden.

Na een duel aan de Sittardse zijlijn bleef Teze achter met, zo leek het, een hamstringblessure. De verdediger kon niet verder en werd vervangen door Ritsu Doan, waardoor PSV te maken krijgt met opnieuw een blessuregeval. Daar hebben de Eindhovenaren al langere tijd mee te maken.

Schmidt kon in Sittard al geen beroep doen op onder anderen Cody Gakpo, Noni Madueke, Davy Pröpper, Yorbe Vertessen, Ryan Thomas en Armando Obispo. Dat maakte dat rechtsback Phillipp Mwene op het middenveld startte, maar na het uitvallen van Teze is hij weer op zijn vertrouwde positie gaan voetballen.

Daar staat de terugkeer van Mario Götze tegenover. De Duitser was de afgelopen periode ziek, maar maakt in Sittard weer deel uit van de wedstrijdselectie. Hij zit op de bank en zou later in het duel nog in kunnen vallen. In de komende interlandperiode hoopt PSV dat meer spelers zullen herstellen.