PSV'ers vallen bij bosjes om: Ik weet niet wat ik ervan moet zeggen

PSV'ers vallen bij bosjes om: "Ik weet niet wat ik ervan moet zeggen"

07-11-2021 17:20 Laatste update: 17:34
34

Marco van Ginkel kan de vele blessures bij PSV niet verklaren. Zelf is de middenvelder ook niet topfit, al speelde hij tegen Fortuna Sittard wel een half uur mee.

Het barst van de afwezigen bij PSV en tijdens de wedstrijd viel Jordan Teze nog eens uit. "Het is altijd goed als je jeugdspelers bij het eerste betrekt. We hebben een aantal blessures en zieken en dan is het logisch dat je een paar jonge jongens meeneemt", zegt Van Ginkel bij ESPN over de talenten die op de bank zaten.

"Tja, het is niet fijn. We hebben niet veel voltallige eerste elftal-spelers meer op de bank, ik weet niet wat ik ervan moet zeggen. Het is zuur, nu vielen er ook weer twee uit. Dat is natuurlijk niet goed", zegt Van Ginkel.

Zelf speelde Van Ginkel een half uur mee. "Ik was niet helemaal topfit, maar dertig minuten is prima. We hielden dezelfde opstelling als donderdag. Geen reden tot zorg, nee. De interlandperiode komt misschien wel goed uit met alle blessures. Hopelijk kunnen we de selectie weer wat aanvullen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s