Gemengde gevoelens voor Veltman: 'Mooi dat we teleurgesteld zijn met 17 punten'

Gemengde gevoelens voor Veltman: 'Mooi dat we teleurgesteld zijn met 17 punten'

08-11-2021 21:58
17

Brighton & Hove Albion is bezig aan zijn beste start in vijf Premier League-seizoenen en staat keurig op plek zeven. Joël Veltman is echter niet helemaal tevreden over de prestaties van The Seagulls.

Brighton & Hove Albion had na elf Premier League-speelrondes nooit meer dan de zeventien die het nu verzameld heeft. Twaalf van die zeventien punten werden echter in de eerste vijf speelrondes gepakt, sindsdien werd er vijf keer gelijkgespeeld en één keer verloren. "Voor het begin van het seizoen zouden we gezegd hebben: great start", laat Veltman weten aan de clubkanalen. "Nu zijn we echter een beetje teleurgesteld, al zegt dat ook wat over de progressie die wij als team geboekt hebben en de lat die omhoog is gegaan. Mooi dat we teleurgesteld kunnen zijn met zeventien punten."

Wedden

Meer odds

Zaterdag werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen laagvlieger Newcastle United. Dat was niet nodig geweest, vindt Veltman. "We speelden een goede eerste helft, maar een mindere tweede helft. Zij roken dat er nog iets te halen viel: heel veel creëerden zij niet, maar ze hadden aan één standaardsituatie genoeg."

Veltman miste de eerste wedstrijden van het seizoen, maar heeft sinds eind augustus zijn plekje in het team heroverd. Hij neemt het na de interlandbreak met Brighton op tegen Aston Villa.