'Kessié wijst mega-aanbieding van AC Milan af: Ivoriaan wil 9 miljoen verdienen'

'Kessié wijst mega-aanbieding van AC Milan af: Ivoriaan wil 9 miljoen verdienen'

09-11-2021 21:32
28

AC Milan-middenvelder Franck Kessié wil zijn contract alleen verlengen als de nummer twee van Italië hem een fors salaris gaat betalen. De Ivoriaan en zijn management vragen naar verluidt om een bedrag van negen miljoen euro per jaar.

Kessié is een belangrijke schakel op het middenveld van Milan. I Rossoneri willen de 48-voudig international, die over een aflopend contract beschikt, dan ook niet kwijt. Transferexpert Gianluca Di Marzio weet dat Milan bereid is om ver te gaan: de club bood Kessié al een salaris van 6,5 miljoen euro per jaar, plus bonussen.

Wedden

Meer odds

Toch komt dat niet bepaald in de buurt van het loon dat de 24-jarige controleur wil opstrijken. Het kamp-Kessié zet namelijk in op een salaris van om en nabij de negen miljoen. Als die eisen niet worden bijgesteld, lijkt de kans op een akkoord klein.

Over minder dan twee maanden mag Kessié al onderhandelen met andere clubs over een transfervrije overstap. De tijd begint dus te dringen voor AC Milan, dat de 24-jarige Afrikaan voor 24 miljoen euro oppikte bij Atalanta Bergamo.