Summerville veranderd na incidenten in Feyenoord-jeugd: 'Iedereen is ooit jong'

Summerville veranderd na incidenten in Feyenoord-jeugd: 'Iedereen is ooit jong'

09-11-2021 22:26
25

Crysencio Summerville is naar eigen zeggen niet meer hetzelfde als een aantal jaar geleden. De aanvaller van Leeds United kwam in opspraak, maar heeft dat nu achter zich gelaten.

Summerville wordt vaak betiteld als moeilijke jongen. Een aantal jaar geleden was hij onder meer bij een incident in de jeugd van Feyenoord betrokken. De buitenspeler had het aan de stok met toenmalig teamgenoot Mats Knoester (nu actief bij Heracles Almelo), waarna hij zijn broer op de verdediger afstuurde. De broer van Summerville verkocht Knoester een klap.

Wedden

Meer odds

"Iedereen is weleens jong", vertelt Summerville bij ESPN over zijn verleden. "Je maakt fouten in het leven, maar ik ben nu alleen maar op positive vibes. Ik heb het verleden een beetje achter me gelaten. Er zijn een paar vervelende dingen gebeurd, maar we gaan door. Ja, dat is ook volwassen worden."

Erwin van de Looi haalde Summerville deze week voor het eerst bij Jong Oranje. Dat kwam voor de jeugdinternational als een verrassing. "Het is mooi, ik was een beetje verrast. De eerste paar keren zat ik er niet bij namelijk."