'Gerrard gaat Rangers verlaten voor Premier League-klus: al snel presentatie'

'Gerrard gaat Rangers verlaten voor Premier League-klus: al snel presentatie'

Steven Gerrard staat op het punt om de nieuwe manager van Aston Villa te worden. De verwachting is dat de coach van Rangers FC binnen afzienbare tijd gepresenteerd wordt.

Over één tot twee dagen kan Gerrard al de nieuwe manager van Aston Villa zijn, meldt The Birmingham Mail. De oud-middenvelder is momenteel bezig met het samenstellen van zijn nieuwe technische staf. Het is niet duidelijk of Gerrard zijn huidige assistenten Gary McAllister, Michael Beale en Jermain Defoe mee wil nemen naar Birmingham.

Gerrard staat eigenlijk nog tot medio 2024 onder contract bij het Schotse Rangers. De Engelsman leidde de club afgelopen zomer naar de eerste landstitel in tien jaar tijd. Nu gaat Gerrard dus voor een nieuwe uitdaging kiezen. Bij Villa moet hij de ontslagen Dean Smith opvolgen. Anwar El Ghazi is één van de spelers waar Gerrard mee te maken zal krijgen bij zijn nieuwe club.

The Villans staan momenteel op een teleurstellende zestiende plek in de Premier League. Gerrard moet de weg omhoog weer gaan inzetten met de traditionele club. Na de interlandperiode zal de oud-international waarschijnlijk zijn debuut als Villa-manager maken. Dan staat er een thuisduel met het Brighton & Hove Albion FC van Joël Veltman en Kjell Scherpen op het programma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s