'Man City vreest winters vertrek Sterling, Barça heeft ook Ziyech in het vizier'

'Man City vreest winters vertrek Sterling, Barça heeft ook Ziyech in het vizier'

13-11-2021 13:58
48

De geruchten dat Raheem Sterling in beeld is bij FC Barcelona worden steeds serieuzer. Het is nog maar de vraag of Manchester City erin slaagt om de rappe aanvaller te behouden.

Dat meldt kwaliteitskrant The Times. Sterling is zijn basisplaats bij City kwijt en overweegt een winters vertrek als daar geen verandering in komt. In dat geval staat hij open voor een huurtransfer naar Barcelona, dat hem graag wil hebben.

Wedden

Meer odds

City was met Sterling in gesprek over het verlengen van zijn contract, maar die gesprekken zijn inmiddels on-hold gezet. Tegenover The Times wilde City niet reageren, maar bronnen binnen de club zeggen dat Sterling waarschijnlijk niet gaat verlengen. Zijn contract loopt nog tot 2023.

Het Catalaanse SPORT schrijft zaterdag dat Sterling de topkandidaat is voor Barcelona. De club wil in de aankomende winterperiode drie aanvallende versterking vastleggen. Ook Hakim Ziyech is in beeld, schrijft de krant, net als Callum Hudson-Odoi en Christian Pulisic. Kopen kan Barcelona niet, dus het gaat om huurtransfers. Volgens SPORT was Ziyech al in beeld voor hij bij Chelsea tekende.