'Man van 60 miljoen staat open voor Real-vertrek, sluimerende interesse'

'Man van 60 miljoen staat open voor Real-vertrek, sluimerende interesse'

Gepubliceerd: zaterdag 13 november 2021 om 17:01za 13-11-2021 om 17:01

Luka Jovic (23) staat ervoor open om in januari op huurbasis te vertrekken bij Real Madrid. De Serviër heeft Karim Benzema voor zich in de rangorde en vindt dat hij minuten nodig heeft om zijn ontwikkeling niet te laten stagneren.

Diario AS heeft gesproken met 'een bron in de directe omgeving van Jovic'. De aanvaller speelde slechts 95 minuten van de mogelijke 1.440 en ziet hoe Benzema de voorkeur krijgt van trainer Carlo Ancelotti. Met een contract tot de zomer van 2025 zet Jovic zijn droom om te slagen bij Real nog niet uit zijn hoofd. Hij zal zelf geen vertrek forceren, maar mocht Real mee willen werken aan een huurconstructie dan staat hij daarvoor open.

In de wedstrijd tegen Elche haakte Benzema op het laatste moment af, maar Ancelotti koos vervolgens voor Mariano Díaz. Die keuze kwam bij Jovic hard aan. Halverwege zijn derde seizoen in Madrid heeft Jovic pas twee keer het net weten te vinden. 

Mede daarom wil de Serviër zijn geluk best beproeven bij een andere club, maar hij zal er zelf niet om gaan vragen bij de clubleiding. Vorig seizoen werd Jovic in de winterstop verhuurd aan zijn oude club Eintracht Frankfurt, maar de Bundesliga-club lijkt dit seizoen geen serieuze optie. Er is tot op heden nog geen officieel bod binnengekomen voor Jovic, maar in de Italiaanse media wordt hij gelinkt aan een (tijdelijke) stap naar Internazionale.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws