Veelbesproken Balotelli flirt met Italië: 'Ben klaar om terug te keren'

Veelbesproken Balotelli flirt met Italië: 'Ben klaar om terug te keren'

18-11-2021 12:58
22

Mario Balotelli speelde ruim drie jaar geleden zijn laatste interland, maar sluit een terugkeer bij de nationale ploeg van Italië niet uit. De spits van Adana Demirspor ziet dat wel zitten.

Na de wedstrijd tegen Polen van 7 september 2018 droeg Balotelli het shirt van Italië niet meer, maar hij is klaar om terug te keren. "Ik voel me goed", zegt hij bij UCW Sports. "Ik ben klaar om terug te keren bij de nationale ploeg, dat zou een droom zijn. Ik zou lopend vertrekken vanuit Turkije om bij de selectie van maart te zitten."

Wedden

Meer odds

"Mancini en ik hebben een uitstekende relatie, hij heeft me gezegd wat hij van me wil zien als ik bij de nationale ploeg terug wil keren. Dat zal ik doen. Of dat gesprek recent is geweest? Ja", zegt Balotelli.

Balotelli is zich aan het herpakken in Turkije. Bij Adana Demirspor scoorde hij vijf keer in twaalf wedstrijden. Bij Monza (Serie B) en Brescia ging het minder. "Bij Brescia had ik te maken met een bepaalde voorzitter. Ik speelde de helft van het seizoen en daarna niet meer. Daarom startte ik laat bij Monza, waardoor het ook daar minder lukte. Ik denk dat ik zo'n keuze nu niet meer zou maken. De afgelopen tweeënhalf jaar waren moeilijk, dan is het logisch dat je doelgemiddelde zakt."