Kopstoot na panna: 'Wat hij zei over mijn moeder kan echt niet door de beugel'

Kopstoot na panna: 'Wat hij zei over mijn moeder kan echt niet door de beugel'

21-11-2021 18:16
26

In België gaat het zondagavond over een bizarre actie van Benito Raman. De aanvaller van Anderlecht kon zich in het thuisduel met KV Kortrijk niet bedwingen en gaf tegenstander Faïz Selemani een kopstoot. Daar had hij zo zijn redenen voor, aldus Raman.

Bij een 1-1 stand in de tweede helft ging het mis: Raman kreeg een panna van Selemani, die hem even later lachend opzocht. Dat was tegen het zere been van de Anderlecht-aanvaller, die zijn tegenstander ogenschijnlijk uit het niets een kopstoot gaf. Scheidsrechter Wim De Smet kon na inmenging van de VAR niets anders doen dan de rode kaart trekken.

"Ik speel hem door de benen en toen besloot hij om me een kopstoot te geven", reageert Selemani. "En daar bleef het niet bij. Ik vond het leuk dat ik hem door de benen speelde en lachte wat, waarop hij me beledigde. Hij zei dingen over mijn moeder die echt niet door de beugel kunnen. Wat hij precies zei laat ik in het midden, want zulk taalgebruik hoort gewoon niet."

Anderlecht-trainer Vincent Kompany is niet blij met Raman, niet in de plaats door het feit dat de Belgische grootmacht uiteindelijk niet wist te winnen. "Ik kan niet lachen om de beweging van Raman. Dit soort feiten maakt het ons moeilijk: alsof je een been vastbindt op je rug. Emoties mogen een wedstrijd niet bepalen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s