Van Hooijdonk, Afellay en Van der Vaart na Ajax-winst: 'Hij is een lust voor oog'

Van Hooijdonk, Afellay en Van der Vaart na Ajax-winst: 'Hij is een lust voor oog'

Gepubliceerd: zondag 21 november 2021 om 23:52zo 21-11-2021 om 23:52

Pierre van Hooijdonk, Ibrahim Afellay en Rafael van der Vaart zijn onder de indruk van Antony na zijn optreden tegen RKC Waalwijk. Het drietal heeft genoten van de acties en passes van de Braziliaanse aanvaller.

Antony was bij Ajax de grote uitblinker tegen RKC. Het goede spel van de international viel de analisten van Studio Voetbal ook op. "De gekkigheid van het voetbal maakt hij functioneel", stelt Van Hooijdonk. "Dan ben je stappen aan het maken, denk ik. Hij is niet alleen maar een showmannetje."

Afellay kan zich vinden in de woorden van Pi-Air. "Normaal gesproken kom je hier voor naar het stadion", stelt de oud-middenvelder. "Gelukkig wordt er nog voetbal op tv uitgezonden, zodat je hiervan kan genieten. Het is gewoon een lust voor het oog." 

Van der Vaart is ook diep onder de indruk van het spel van Antony. "Hij is zó verschrikkelijk snel op de eerste meters. Hoe hij die bal lopt kan helemaal niet eigenlijk en toch lukt het, omdat hij zo snel weg is", doelt Van der Vaart op een actie van de Ajax-aanvaller. "Dan kunnen we die verdediger (Luuk Wouters, red.) wel uitlachen..."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws