Vertrekkende Okoye: 'Ik wil Sparta ten koste van alles in de Eredivisie houden'

Vertrekkende Okoye: 'Ik wil Sparta ten koste van alles in de Eredivisie houden'

22-11-2021 07:56
12

Maduka Okoye mag dan aan het einde van dit seizoen naar Watford verkassen, dat betekent niet dat hij vergeten is wat Sparta Rotterdam voor hem gedaan heeft. De goalie is vastberaden om de Rotterdamse club voor misère te behoeden. 

Sparta verloor dit weekeinde met 0-1 van FC Twente, ondanks een uitblinkende Okoye. De club staat momenteel met tien punten zestiende in de Eredivisie en de laatste vier competitieduels gingen allen verloren. "We hebben genoeg kwaliteit om in de Eredivisie te blijven", stelt de Nigeriaans international in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het woord 'degradatie' valt niet bij ons."

"In de afgelopen anderhalf jaar ben ik echt van Sparta gaan houden", vervolgt Okoye, die zich naar eigen zeggen 'een Spartaan' voelt. "En daarom wil ik deze club goed achterlaten. Ik heb vertrouwen in de jongens. We komen hier echt uit met zijn allen en ik zal er alles aan doen om ons daarbij te helpen. Geloof me, ik wil Sparta ten koste van alles in de Eredivisie houden", besluit de 22-jarige doelman. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s