De Mos voorspelt 'toptransfer' bij PSV: Als je zo'n speler in je team hebt...

De Mos voorspelt 'toptransfer' bij PSV: "Als je zo'n speler in je team hebt..."

Gepubliceerd: maandag 22 november 2021 om 13:40ma 22-11-2021 om 13:40

Aad de Mos is diep onder de indruk van Ibrahim Sangaré. De Ivoriaanse middenvelder van PSV is in bloedvorm en was ook tegen Vitesse (2-0) niet te stoppen.

De Mos is niet verrast door de spectaculaire ontwikkeling van Sangaré. "Hij was al goed, maar werd - vooral door niet-kenners - beoordeeld op andere punten", zegt de oud-trainer in een video-item van het Eindhovens Dagblad. "Sangaré is natuurlijk een zegen voor het team en de trainer. Als je zo'n speler in je team hebt... Die staat als eerste op het bord. Op basis van zijn spel, postuur en mogelijkheden wordt dat natuurlijk een toptransfer in de toekomst."

Sangaré, die op zeer fraaie wijze de ban brak, werd tegen Vitesse geflankeerd door Erick Gutiérrez. De Mexicaan kreeg van trainer Roger Schmidt de voorkeur boven Marco van Ginkel. "Hij kan niet alles spelen, maar levert in de kleedkamer een belangrijke bijdrage voor de jonge jongens", zegt De Mos. "Ik denk dat Van Ginkel een innemend type is. Hij is intelligent en begrijpt het. Hij zal zeker nog minuten gaan maken. De samenwerking tussen Schmidt en Van Ginkel blijft goed, denk ik."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws