Van der Vaart zaagt 'amateur' Maguire weer doormidden: 'He's really shit'

Van der Vaart zaagt 'amateur' Maguire weer doormidden: 'He's really shit'

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 19:54di 23-11-2021 om 19:54

Laatste update: dinsdag 23 november 2021 om 20:24di 23-11-2021 om 20:24

Rafael van der Vaart is op z'n zachtst gezegd geen fan van Harry Maguire en zal dat ook nooit worden. In de studio van Ziggo Sport zaagt hij de verdediger van Manchester United weer doormidden.

"Zullen we je vriend nog even doen?", vraagt presentator Wytse van der Goot kort voor de Champions League-wedstrijd tussen Villarreal en Manchester United aan Van der Vaart, die meteen wegduikt: "Daarom praat ik zoveel, ik probeer hem te vermijden."

Van der Goot richt zich vervolgens tot de camera. "English media, typewriters ready please, because he's going to talk about Harry Maguire now." Van der Vaart: "He's really shit."

"Dat heb ik al zo vaak gezegd", vervolgt de 109-voudig international. "Ik kom niet los van die negentig miljoen euro. Zoveel heeft hij gekost! Waar zit je dan naar te kijken? Dit vind je echt bij elke amateurclub in Nederland. Ik vind het onbegrijpelijk. Hij is geen topverdediger, dat laat hij elke week zien."

Maguire heeft dinsdagavond een basisplaats tegen Villarreal, maar mist de volgende competitiewedstrijd van Manchester United door zijn rode kaart van afgelopen weekend tegen Watford. De 4-1 nederlaag was de nagel aan de doodskist van Ole Gunnar Solskjaer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws