'Zullen best mensen zijn die Te Kloese afraden om naar Feyenoord te gaan'

'Zullen best mensen zijn die Te Kloese afraden om naar Feyenoord te gaan'

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 11:43wo 24-11-2021 om 11:43

Hans Westerhof denkt dat Dennis te Kloese de rust kan laten terugkeren bij Feyenoord. De Nederlander van LA Galaxy staat op het punt om algemeen directeur te worden in Rotterdam-Zuid.

Westerhof en Te Kloese werkten in het verleden samen. Onder eerstgenoemde zette Te Kloese zijn eerste stappen als voetbaldirecteur in Mexico. Bij de NOS vertelt Westerhof, die ook werkzaam was als trainer, over de aanstaande move naar Feyenoord van zijn oud-collega. "Hij is ook niet te benauwd om daarin te stappen. Er zullen best mensen zijn die het hem misschien afraden, die zeggen: weet waar je aan begint. Dat zal hem niet tegenhouden. Het zal hem eerder stimuleren om de tanden er nog even extra in te zetten."

"Dat komt omdat hij overal wel een uitdaging in ziet", gaat Westerhof verder. "Dat was bij Guadalajara zo en ook bij de Mexicaanse bond. Dat is ook geen makkelijke baan natuurlijk, zeker als je als niet-Mexicaan daar algemeen directeur wordt. Dan krijg je aardig wat voor je kiezen, maar daar schrikt hij niet van, hoor."

Te Kloese kan Feyenoord goed helpen, denkt Westerhof. "Ik denk wel dat hij in staat is om de rust wat terug te brengen", stelt de directeur jeugdvoetbal van het Mexicaanse Pachuca. "Of hij de harde kern in toom kan houden, of hij al die verschillende belangen in toom kan houden? Dat is nog niet zo gemakkelijk. Maar dat is bij heel veel clubs zo. Over het algemeen is hij wel in staat om iedereen op een lijn te krijgen, daar geloof ik best in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws