Volgende blessure bij PSV: We verwachten hem voor de kerst nog terug

Volgende blessure bij PSV: "We verwachten hem voor de kerst nog terug"

24-11-2021 12:39 Laatste update: 12:41
44

Maximiliano Romero meldt zich weer in de ziekenboeg van PSV. Roger Schmidt bevestigt dat de Argentijnse spits twee tot drie weken uit de roulatie is.

Romero heeft een spierblessure opgelopen tijdens de zondagtraining van de beloften en komt in het slechtste geval niet meer in actie in 2021. PSV speelt op 23 december de laatste competitiewedstrijd van het jaar, thuis tegen Go Ahead Eagles.

Schmidt is optimistischer. "We verwachten hem voor de kerst nog terug", wordt de PSV-trainer geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Het is inderdaad een spierprobleem en voor hem en ons is dat vervelend. We hebben zaterdag laten zien dat we een goede groep hebben en daar gaan we ook morgen onze keuzes uit maken."

Romero kreeg de afgelopen weken als invaller weer wat speeltijd in het eerste elftal van PSV. Door de blessure van Eran Zahavi lonkten de komende tijd meer kansen. De Argentijn kwam begin 2018 naar PSV, dat tien miljoen euro voor hem betaalde. Door zijn fysieke problemen kon hij de verwachtingen nog geen moment inlossen.

PSV speelt donderdag in de Europa League tegen Sturm Graz. Naast Romero ontbreken Philipp Max, Cody Gakpo, Noni Madueke, Ryan Thomas, Jordan Teze en Zahavi. Teze, Gakpo en Madueke keren mogelijk volgende week terug, aldus Schmidt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie