'Er is twijfel, omdat ook de beste Eredivisie-spelers moeite hadden met de stap'

'Er is twijfel, omdat ook de beste Eredivisie-spelers moeite hadden met de stap'

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 16:12wo 24-11-2021 om 16:12

Spelersmakelaar Revien Kanhai denkt dat er in het Champions League-duel met Besiktas nog genoeg op het spel staat voor de spelers van Ajax. De zaakwaarnemer van Forza Sports Group benadrukt het belang van uitblinken in het miljardenbal.

"Voor de voetballers is dit het podium om te laten zien dat ze de top aankunnen. Het vertrouwen van de trainer krijgen in dit soort wedstrijden én goed presteren tegen Dortmund, Sporting Portugal en Besiktas zegt buitenlandse clubs meer dan met alle respect uitblinken in de Nederlandse competitie", laat Kanhai weten aan De Telegraaf.

"Vaak is er toch wat twijfel over spelers uit de Eredivisie, omdat ook een aantal van de allerbeste spelers van de competitie moeite had met de vervolgstap", weet Kanhai. Als spelers structureel presteren in de Champions League, dan wordt de groot op een droomtransfer groter, legt hij uit. "David Neres speelde fantastisch in het Champions League-seizoen 2018/'19, maar raakte daarna lang geblesseerd. De laatste twee duels in de Champions League zou David aan geïnteresseerde clubs kunnen laten zien dat hij nog steeds dat niveau heeft."

Kanhai erkent dat een succesvolle campagne van Ajax in de Champions League de marktwaarde van de spelers verhoogt. "Dus je moet voorkomen dat je de komende twee wedstrijden tegen een zeperd aanloopt. Je moet de waarde maximaal houden, want opleiden en goed verkopen, is de levensader van Nederlandse clubs."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws