Janssen en Sneijder kraken Ajax-dissonant: Ik zou hem nu wisselen

Janssen en Sneijder kraken Ajax-dissonant: "Ik zou hem nu wisselen"

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 19:45wo 24-11-2021 om 19:45

Ajax maakt in de eerste helft geen indruk op RTL-analisten Wesley Sneijder en Theo Janssen. Mohamed Daramy is een van de dissonanten.

Sneijder opent zijn rustanalyse met de 1-0 van Besiktas, na een handsbal van Noussair Mazraoui. "Ongekend dat je zo naar een bal toe gaat. Het is net alsof hij bang is om de bal in zijn gezicht te krijgen, vreemd dat hij het doet."

Over Daramy is Sneijder niet enthousiast. "Daramy laat het niet zien. Het is een jonge speler die in de Champions League op een groot podium speelt, maar hij zat vanaf minuut één niet in de wedstrijd. Misschien is het jeugdigheid. Ik kan niets specifieks benoemen waar hij goed in is. Ik zou hem nu wisselen, want het kan alleen maar erger worden. Het is genoeg geweest, hij heeft er even aan mogen proeven. Je merkt dat hij automatisme mist."

Ook Janssen is niet onder de indruk. "Ajax speelt alsof ik op de Playstation zit. Ze spelen heel slecht. Het begon oké, je had het gevoel dat Besiktas onder druk werd gezet, maar daarna was het alleen Besiktas."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws