LIVE: Bruma verdubbelt voorsprong PSV, charge op AZ-speler Evjen (gesloten)

LIVE: Bruma verdubbelt voorsprong PSV, charge op AZ-speler Evjen (gesloten)

25-11-2021 17:00 Laatste update: 22:50
402

De eerste beslissingen over het lot van de Nederlandse Europa League- en Conference League-vertegenwoordigers kunnen in de één na laatste speelronde al vallen. Feyenoord en AZ strijden in Tsjechië voor poulewinst, PSV en Vitesse staan derde en willen bijblijven: VoetbalPrimeur houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Feyenoord en Vitesse trappen om 18.45 uur af. De Rotterdammers nemen het, zonder doelman Justin Bijlow, op tegen Slavia Praag en hebben aan één puntje genoeg om koploper in hun Conference League-poule te worden. In dat geval gaat het toernooi niet in februari, maar pas in maart verder voor Feyenoord. Vitesse strijdt eigenlijk al voor zijn laatste kans, ondanks de twee knappe wedstrijden tegen Tottenham Hotspur. Ervan uitgaande dat Spurs nummer laatst NS Mura verslaat, kan het toernooi zomaar voorbij zijn bij een Arnhemse nederlaag tegen Stade Rennes.

AZ heeft vanaf 21.00 uur dezelfde opdracht als Feyenoord: een puntje pakken in Jablonec. Een gelijkspel tegen Jablonec volstaat om de eerste plek in de poule veilig te stellen. PSV ontvangt hekkensluiter Sturm Graz, dat de Eindhovenaren in de vorige speelronde hielp door een puntje te pakken tegen Real Sociedad: Roger Schmidt en de zijnen staan drie punten achter AS Monaco en één punt achter Sociedad en zijn bij een zege op Sturm Graz weer helemaal bij, met een bezoek aan Baskenland nog in het verschiet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie