Letsch ook 'kwaad' na Vitesse-stunt: 'De engel en de duivel houden me bezig'

Letsch ook 'kwaad' na Vitesse-stunt: 'De engel en de duivel houden me bezig'

Gepubliceerd: donderdag 25 november 2021 om 21:50do 25-11-2021 om 21:50

Thomas Letsch is blij en kwaad tegelijk na de stunt van Vitesse op bezoek bij Stade Rennais. De Arnhemmers wisten laat nog een punt uit het vuur te slepen, maar de Duitse oefenmeester zag dat zijn ploeg een aantal onnodige fouten maakte.

Vitesse speelde uiteindelijk met 3-3 gelijk in Frankrijk, waardoor overwintering in de Conference League nog altijd mogelijk is. "Het is ongelooflijk dat we dit presteren", laat Letsch na afloop optekenen door Omroep Gelderland. "Een wedstrijd met veel goals. Ik ben trots, maar ik ben ook kwaad op de fouten die wij vanavond maken. "

"In het begin zag je de kwaliteiten van Rennes, vol snelheid en dynamiek", vervolgt Letsch. "We kwamen gelukkig beter in de wedstrijd. De 2-0 was duidelijk buitenspel hoor ik van iedereen. Maar we geven uiteindelijk ook wel zelf de bal weer weg. Als we willen groeien, moeten die fouten er toch echt uit."

Letsch baalt er wel van dat Vitesse niet met drie punten terugkeert naar Arnhem. "Het was dus mogelijk hier te winnen. Het is nu de engel en de duivel die mij bezighouden. Morgenvroeg (vrijdag, red.) zal de engel het wel winnen in mijn hoofd. De mentaliteit, het karakter, de veerkracht die wij tonen in een fantastische entourage. Dit is een prachtig publiek. Maar dat maakt me dus zo trots."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws