Ramalho wuift suggestie weg na PSV-overwinning: 'Moeten altijd gefocust blijven'

Ramalho wuift suggestie weg na PSV-overwinning: 'Moeten altijd gefocust blijven'

Gepubliceerd: donderdag 25 november 2021 om 23:31do 25-11-2021 om 23:31

André Ramalho wil niet spreken van een gemakkelijke overwinning op Sturm Graz (2-0). De Braziliaanse stopper ziet wel dat PSV goed voor de dag kwam tegen de Oostenrijkers.

Na afloop van de wedstrijd tegen Sturm Graz krijgt Ramalho bij Veronica de vraag of het een easy win was voor PSV. "Nee, het is nooit makkelijk", is hij stellig. "We moeten altijd gefocust blijven. Als we in de slotfase nog een goal tegen kregen, zouden we het nog moeilijk hebben. Dat willen we niet, dus we moeten altijd wakker zijn. Het was ook geen makkelijke wedstrijd omdat Sturm Graz een goed team is."

Ramalho is blij met de manier waarop PSV wist te winnen. "We hebben het weer goed gedaan en speelden een erg goede wedstrijd. Ik denk dat we als team speelden. Ik zag in elke situatie dat onze spelers de bal wilden hebben en probeerden om te scoren. Ik denk dat we zelfs meer moesten scoren. We waren ook ready om de bal terug te winnen door druk te zetten. Voor mij is dat de manier waarop een team moet spelen en daardoor hebben we gewonnen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws