'Feyenoord was één van de moeilijkste tegenstanders die we in lange tijd hadden'

'Feyenoord was één van de moeilijkste tegenstanders die we in lange tijd hadden'

26-11-2021 09:33
42

Feyenoord heeft een uitstekende indruk gemaakt op Jindrich Trpisovsky, de trainer van Slavia Praag. De Rotterdammers sleepten een 2-2 gelijkspel voor de poorten van de Praagse hel weg en dat vond Trpisovsky knap.

Slavia kon niet van tien man van Feyenoord winnen en dat verbaasde de oefenmeester niet. "Dit was één van de moeilijkste tegenstanders die we in lange tijd hebben gehad", zei Trpisovsky tegen het clubkanaal. "We hebben een uitdagende wedstrijd tegen ze gespeeld in een sfeervol stadion. Zo jammer dat we de overwinning nog weggaven."

Daarmee doelt de Tsjechische trainer op de late 2-2 van Cyriel Dessers, die volgens hem nooit had mogen vallen. "Dat was een grote individuele fout en dat is vervelend, omdat we veel moeite deden om die voorsprong vast te houden. Onbegrijpelijk dat die goal dan nog valt, en zeker de manier waarop. We hadden deze wedstrijd uit moeten spelen."

Feyenoord is door het gelijke spel in Praag al zeker van groepswinst en zal in de achtste finales van de Conference League gaan spelen. De Tsjechen hebben op de slotdag genoeg aan een punt bij Union Berlin om met de Stadionclub mee te gaan.