Wormuth verwacht zware dobber: 'Spelers op bank basisspelers bij Heracles'

Wormuth verwacht zware dobber: 'Spelers op bank basisspelers bij Heracles'

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 23:37vr 26-11-2021 om 23:37

Laatste update: vrijdag 26 november 2021 om 23:54vr 26-11-2021 om 23:54

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth is blij dat zijn elftal ook kan winnen zonder Rai Vloet in de gelederen. De aanvallende middenvelder was een aantal weken terug betrokken bij een ongeluk op de A4, waarbij een vierjarig jongentje om het leven kwam.

"De ploeg heeft gezien dat het ook zonder Vloet kan winnen", zo vertelt Wormuth in gesprek met RTV Oost over de overwinning op Fortuna Sittard van vorige week (3-1). "Dat geeft zelfvertrouwen."

"Vloet was en is natuurlijk een hele belangrijke speler voor de ploeg. Hij was het verschil en gaat ook weer het verschil zijn in onze ploeg. Maar de ploeg heeft gezien dat ze kunnen winnen en dus is er een last van de schouders gevallen. En de sfeer was daarna fantastisch", aldus Wormuth.

Aankomend weekend neemt Heracles het in De Galgenwaard op tegen FC Utrecht. Een zware dobber, zo weet Wormuth. "Het is één van de beste ploegen dit seizoen. Niet alleen op de ranglijst, maar ook de spelers die ze hebben. Alleen de bank zouden al basisspelers zijn bij Heracles."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws