'Ajax wil Brobbey en Bergwijn huren en Neres in winterstop verkopen'

'Ajax wil Brobbey en Bergwijn huren en Neres in winterstop verkopen'

Gepubliceerd: zaterdag 27 november 2021 om 07:32za 27-11-2021 om 07:32

Laatste update: zaterdag 27 november 2021 om 07:40za 27-11-2021 om 07:40

Ajax is niet alleen bezig met Brian Brobbey, maar ook met Steven Bergwijn. Dat claimde Valentijn Driessen van De Telegraaf vrijdag bij Veronica Inside. 

Brobbey moet de back-up van Sébastien Haller worden bij Ajax. De spits zit bij RB Leipzig op een dood spoor, al heeft de Duitse club nog niet besloten of hij weg mag in de winterstop. "Ze zijn bezig om Brobbey op te halen."

"Feyenoord heeft Dessers, PSV Carlos Vinícius, maar Ajax heeft niemand. Ja Danilo, maar die slaagde zelfs niet bij FC Twente (Zeventien goals in 33 wedstrijden, red.). Ajax wil Brobbey huren en David Neres verkopen in de winterstop. Ze zijn ook bezig om Bergwijn binnen te halen, ook dat is huren. Als Neres weggaat, moet je daar wel een andere speler voor hebben. Dat zou dan Bergwijn moeten zijn."

In het Spaanse geruchtencircuit viel ook de naam van Luuk de Jong. De spits van FC Barcelona is wel eens ter sprake gekomen bij Ajax, maar van serieuze interesse is geen sprake. In Spanje gaat het verhaal dat Sevilla, dat De Jong verhuurt, de naam van Ajax bewust heeft laten lekken om andere clubs te triggeren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws