Geen paniek bij Willem II: 'Als je geen vertrouwen hebt, kun je beter niet spelen'

Geen paniek bij Willem II: 'Als je geen vertrouwen hebt, kun je beter niet spelen'

Gepubliceerd: zaterdag 27 november 2021 om 12:39za 27-11-2021 om 12:39

Ché Nunnely maakt zich geen zorgen over de voorbije weken bij Willem II. Eind september boekten de Tilburgers voor het laatst een overwinning in de Eredivisie, maar desondanks barst de aanvaller van het vertrouwen. 

Willem II begon uitstekend aan het seizoen, maar door de mindere fase zakte de ploeg weg naar de negende plaats op de ranglijst. "Iedereen snakt naar de winst. Je zit er weer wat lekkerder in en je kunt dan naar boven kijken. We hikken er nu ook wel tegenaan. Het zou ook goed zijn voor het gevoel", erkent Nunnely in gesprek met Omroep Brabant.

Hoewel er zes wedstrijden op rij niet gewonnen is, wil de buitenspeler niets weten van een verminderd zelfvertrouwen. "Als je geen vertrouwen hebt, kun je beter niet voetballen. Toch? Ik wil niet zeggen dat het niks met ons doet, maar we moeten ook niet te negatief doen. We moeten ook niet te snel conclusies trekken. Als je een paar wedstrijden verliest, is het niet zo dat het hele jaar slecht is", stelt de voormalig Ajacied, die hoopt tegen Go Ahead Eagles zaterdagavond het tij te keren. 

Willem II en Go Ahead Eagles trappen zaterdag om 21:00 uur af in Tilburg. Het gat op de ranglijst bedraagt één punt tussen beide ploegen. Als de promovendus wint in Brabant, gaat de ploeg van Kees van Wonderen Willem II voorbij. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws