'Frustrerend dat we na PSV en Feyenoord weer met één goal verliezen van Ajax'

'Frustrerend dat we na PSV en Feyenoord weer met één goal verliezen van Ajax'

Gepubliceerd: zondag 28 november 2021 om 16:06zo 28-11-2021 om 16:06

Henk Fraser neemt de spelers van Sparta niets kwalijk na de nederlaag tegen Ajax (0-1). De Rotterdammers bleven lang in de wedstrijd, maar maakten uiteindelijk geen aanspraak op een beter resultaat.

"Ik kan mijn spelers niks kwalijk nemen", verklaart Fraser voor de ESPN-camera. "En natuurlijk, ik ga het niet ontkennen: ik ben in Nederland opgevoed en het liefst zou ik meer willen aanvallen. Maar Ajax is een ploeg die ik heel hoog heb zitten."

Dat Sparta zestiende staat in de Eredivisie, heeft volgens Fraser alles te maken met de mindere resultaten tegen concurrenten. "Tegen Ajax, Feyenoord en PSV waren we ongelukkig (telkens met één goal verschil verloren, red.), maar dat zijn niet de wedstrijden waaruit wij de punten moeten halen. Feit is dat we tegen de ploegen om ons heen te weinig hebben gebracht", wordt de Sparta-trainer geciteerd door Voetbal International.

"De frustratie zit erin dat we na PSV en Feyenoord weer met maar een goal verschil verliezen van een topploeg, maar ik kan mijn jongens niets kwalijk nemen. (...) Het is duidelijk dat we in januari wel wat toevoegingen kunnen gebruiken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws