Eéneiige tweelingbroers in de KKD: 'Ben je er weer? Had mijn broer net gevlagd'

Eéneiige tweelingbroers in de KKD: 'Ben je er weer? Had mijn broer net gevlagd'

29-11-2021 16:58
14

Het assistent-scheidsrechterskorps in Nederland is sinds kort aangevuld met een ééneiige tweeling. De 24 jaar oude broers Jari en Luc de Koning zorgen voor aardig wat verwarring, vertellen ze in een dubbelinterview met ELF Voetbal.

Tijdens de voorbije Keuken Kampioen Divisie-vrijdag vlagde Jari de Koning bij De Graafschap-Jong Ajax en werd broer Luc (foto) ingezet bij Telstar-TOP Oss. "Bij de scheidsrechteraanstellingen merkten we de verwarring in het begin ook. Werd ik toegevoegd aan een groepsapp van een wedstrijd. Appte ik terug: jullie moeten Luc hebben", vertelt Jari. "Of werden we begroet bij een wedstrijd met: ben je er alweer. Had Luc daar enkele weken eerder gevlagd."

De tweelingbroers zijn ook te boeken als DJ-duo, onder de naam DJ Twinz. "Als een feestje stilvalt, doet Dancing Queen het altijd goed. Maar dat vinden we tegenwoordig te gemakkelijk." De Koning en De Koning willen namelijk meer eigen materiaal produceren en op festivals staan. "We hebben er nu twee: When You Move en Bad Gyal. Ook hebben we een aantal officiële remixen op YouTube en Spotify staan. Rijk word je daar niet van. Een paar euro, dat is het. Feesten betalen beter."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie