FC Twente komt snel in actie en haalt oude bekende terug naar Enschede

FC Twente komt snel in actie en haalt oude bekende terug naar Enschede

Gepubliceerd: dinsdag 30 november 2021 om 10:12di 30-11-2021 om 10:12

FC Twente zit niet lang zonder algemeen directeur. Paul van der Kraan keert vanaf woensdag terug in de Grolsch Veste, bevestigt de nummer zeven van de Eredivisie.

Twente maakt de terugkeer van Van der Kraan dinsdagochtend bekend. Hij is de opvolger van Jan Willem Brüggenwirth, die niet 'matchte' met de Enschedese club en binnen vier maand vertrok. Van der Kraan blijft uiterlijk tot de zomer van 2022 aan als directeur.

Van der Kraan (68) nam enkele maanden geleden juist na tweeënhalf jaar afscheid van Twente. Dennis Schipper, voorzitter van de raad van commissarissen vindt het logisch om de ervaren voetbalbestuurder terug te halen. "Paul heeft zich bewezen, heeft geen inwerkperiode nodig en kan gelijk leveren", laat hij weten aan TC/Tubantia.

De laatste dagen zong de naam van Nico-Jan Hoogma rond in Enschede. De oud-voetballer, die tussen 1992 en 1998 speler was van Twente, treedt binnenkort af als directeur topvoetbal van de KNVB. "Met de mensen van FC Twente zou ik zeker een kop koffie gaan drinken, dat hoeft geen geheim te zijn", liet Hoogma vorige week optekenen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws