'Ik ben niet bang dat Feyenoord zwaar onderuit zal gaan tegen Ajax'

'Ik ben niet bang dat Feyenoord zwaar onderuit zal gaan tegen Ajax'

01-12-2021 07:26
148

Voormalig Feyenoord-trainer Geert Meijer is benieuwd naar waar Feyenoord staat in Nederland. Op 19 december komt koploper Ajax op bezoek in De Kuip. Meijer heeft het volste vertrouwen in een goede afloop.

De inmiddels zeventigjarige Meijer stond tien jaar aan het roer bij Feyenoord. Hij ziet dat de club met Arne Slot een andere weg in geslagen heeft. De keuze voor Slot pakt goed uit voor Feyenoord. "Slot heeft bij AZ al laten zien dat hij zo wil voetballen", zegt hij in De Telegraaf.

"Ik denk dat hij bij zijn komst meteen met de groep heeft gesproken hoe hij het wil hebben. Een deel van deze groep wilde vorig jaar al meer druk zetten en op de helft van de tegenstander de boel vastzetten, dus die jongens zullen er heel blij mee zijn geweest", zegt Meijer.

Feyenoord is een van de titelkandidaten, al wordt dat in Rotterdam niet hardop geroepen. Kan de club ook tegen Ajax zo aanvallend spelen als voorheen? "Ik ben niet bang dat Feyenoord zwaar onderuit zal gaan."

"We zullen het pas echt weten op 19 december, als Ajax naar De Kuip komt. Met Bijlow staat er ook een keeper die niet veel goals incasseert. Je ziet het bij Joël Drommel, die maakt een foutje en de bal ligt al in het net."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie