'Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie, dat vind ik totaal niet belangrijk'

'Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie, dat vind ik totaal niet belangrijk'

01-12-2021 12:44 Laatste update: 13:05
39

Maurice Steijn staat open voor een nieuwe uitdaging. Almere City FC denkt naar verluidt aan de clubloze trainer, die aangeeft open te staan voor een gesprek.

Steijn (48) zit na zijn vertrek bij NAC Breda zonder club, terwijl Almere City na de breuk met Gertjan Verbeek op zoek is naar een nieuwe trainer. De nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie heeft Steijn en Hans de Koning op de korrel, meldde De Telegraaf dinsdagavond.

"Als ze bellen, dan neem ik op", zegt Steijn in gesprek met Voetbal International over Almere. "Ik kijk niet naar status of dat soort dingen, wel naar hoe de voorwaarden zijn, wat de ambities zijn en of ik als trainer in mijn kracht kan komen er met z'n allen een succes van te maken. Of het dan Eredivisie is of Keuken Kampioen Divisie, vind ik totaal niet belangrijk."

Steijn vertelde vorige maand aan VoetbalPrimeur dat een Nederlandse club zijn voorkeur heeft. "Ik heb al in het buitenland gewerkt (vier maanden bij Al-Wahda FC, red.) en ik zie veel uitdagingen in Nederland. Maar als er een mooi buitenlands avontuur voorbij komt, dan zal ik dat ook overwegen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie