Azzaoui valt onder toeziend oog van aangeslagen Feyenoorders en Heraclieden uit

Azzaoui valt onder toeziend oog van aangeslagen Feyenoorders en Heraclieden uit

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 20:35wo 01-12-2021 om 20:35

Laatste update: woensdag 1 december 2021 om 20:43wo 01-12-2021 om 20:43

De midweekse Eredivisie-wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo is opgeschrikt door het uitvallen van Ismail Azzaoui. De Heracles-aanvaller schreeuwde het uit na een ongelukkige botsing met Tyrell Malacia en moest per brancard afgevoerd worden.

Azzaoui leek zijn knie te blesseren in duel met Malacia. Zijn teamgenoten én tegenstanders hadden direct in de gaten dat het mis was en stonden aangeslagen om de 23-jarige Brusselaar heen. ESPN beperkte zich ook tot één herhaling van het moment. Nadat de brancard tevoorschijn was gehaald, werd Azzaoui afgevoerd. Hoe lang hij uit de roulatie zal zijn, is nog afwachten, maar het heeft er alle schijn van dat hij zijn laatste wedstrijd van 2021 al gespeeld heeft.

Het uitvallen van Azzaoui was het slotstuk van een merkwaardige openingsfase. Feyenoord leek via Luis Sinisterra op 0-1 te komen, maar arbiter Bas Nijhuis keurde de treffer na langdurig conclaaf met de VAR af. Vrijwel direct daarna was het Heracles dat juist op voorsprong kwam via Sinan Bakis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws