Twee Premier League-wedstrijden opgeschrikt door onwel geworden toeschouwer

Twee Premier League-wedstrijden opgeschrikt door onwel geworden toeschouwer

01-12-2021 21:58
25

De Premier League is woensdagavond opgeschrikt door twee toeschouwers die onwel werden. Bij Watford - Chelsea liep het incident - zover bekend - met een sisser af, terwijl het bij Southampton - Leicester City wachten is op meer informatie.

Na iets meer dan tien minuten werd de wedstrijd op Vicarage Road stilgelegd. Het duel lag een kleine tien minuten stil, nadat een supporter van Watford een hartstilstand kreeg op de tribune. De fan is gestabiliseerd, maakt de thuisploeg via de officiële kanalen bekend. 

Ook in het Zuiden van Engeland werd het aanwezige publiek opgeschrikt door een medisch noodgeval. Het voorval gebeurde in de rust, waardoor er in de tweede helft later werd afgetrapt dan gepland. Hoe het met de Southampton-fan gaat, is niet bekend. De wedstrijd is wel hervat. 

Het is de derde keer in korte tijd dat de Premier League geconfronteerd wordt met een medisch ongeval. Een maand geleden tijdens Newcastle United - Tottenham Hotspur werd er ook al een toeschouwer onwel. De oplettende Sergio Reguilón zorgde er destijds voor dat het duel werd stilgelegd, zodat de supporter hulpverlening kon krijgen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie